Om os

Lisbeth Rysgaard

Lisbeth Rysgaard

Stifter & hovedunderviser

Undervisningsdesign. Indhold. Undervisning & coaching.
Iværksætteri og karriere.

Lisbeth er musiker, eksamineret coach fra Dispuk og freelancer igennem 25 år. Hun har coachet og undervist mere end 7.000 freelancere, professionelle kunstnere og akademikere i karriere- og forretningsudvikling på Artlab, i organisationer og konservatorier i hele landet og afholdt masterclasses i karriereudvikling i Kina, Brasilien, Letland og Irland mv.
Lisbeth er hovedforfatter på Freelancehåndbogen, vores praksisrettede guide til freelancere.

Kenneth Agerholm

Kenneth Agerholm

Seniorkonsulent & underviser

Undervisning & coaching. Facilitering. Kreative metoder. Forretningsmodeller.

Jazzmusiker med koncerter i flere end 50 lande. Moderator og eventdesigner for bla. Teknologirådet, Arla, NOVO, faglige organisationer, regioner, kommuner og ministerier.
17 års undervisning og coaching af kreative og kunstnere i iværksætteri, salg, forretningsudvikling, kreative partnerskaber og kreative processer i Danmark og Baltikum. Samt træning af startups i Danmark og Baltikum. Mag.art. i musikvidenskab fra KU.

Karen Abrahamsen

Karen Abrahamsen

Seniorkonsulent & underviser

Undervisning og coaching.
Pitch, præsentation & performance. Karriereudvikling.

Skuespiller. Eksamineret coach fra Dispuk. 25 år som coach og underviser af freelancere inden for den kunstneriske branche (Artlab, BKF, DMF).
Dialogtræner i sundhedsvæsnet og kommuner. Udvikler af ”Tag Scenen, træning af den unikke performance” for flere end 400 jobsøgende akademikere. Træner af virksomhedsledere, sælgere og foredragsholdere i den unikke performance, herunder Ingeniørforeningen IDA, DK Company og Danske Museer.

Gerda Hempel

Gerda Hempel

Stifter & ejer

Programudvikling. Aftaler. Ledelse & administration.

Cand.mag. fra KU. Har udviklet workshops og uddannelser for kunstnere, kreative og akademikere i over 25 år. Casesamlinger og håndbøger om freelancere, iværksætteri og kreative partnerskaber.
Leder af kursuscentret Artlab 1998-2016. Formand for tænketanken Kreativt Forum 2008-11.
Programudvikler og fundraiser for organisationer, kommuner og regioner inden for kultur, kreativ forretningsudvikling og partnerskaber. Medforfatter til Freelancehåndbogen.