Iværksætteri i praksis

– Boost din freelancekarriere

  • 6 ugers kursus for akademikere, kunstnere, kreative, behandlere og konsulenter.
  • For erfarne freelancere og for dig, der er på vej.
  • Aktuelt ledig? – Se mere i linket.

Næste forløb (online): Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked.

Find mål med mening, udvid dit marked og skyd genvej til at tjene penge på det fag, du elsker. Skab den bedste kombination af korte ansættelser, projekter, konsulentydelser, forestillinger, foredrag, undervisning, partnerskaber, royalties mv.
Forløbet er godkendt som akademimodul med 10 ECTS-point, og du slutter af med en eksamen – i din egen case.

Udviklet af Freelanceakademiet i samarbejde med Nyledige.dk. Tilmeld dig herunder – så mødes vi online.

Det siger de:

Jeg har været på mange kurser – det her var det bedste! Jeres iværksætterkursus gav mig selvtillid og troen på min forretning tilbage. Tidligere ’svære ting’, som jeg helst sneg mig udenom, blev pludselig meget lettere.
– Dorte, Storyteller

Alle, der ønsker at starte egen virksomhed, bør tage dette kursus. Jeg skulle lave en forretningsplan til min bank, og det var supernemt: jeg kunne bare plukke fra det materiale, jeg har lavet i løbet af kurset.
– Lone, bogholderi og regnskab

Iværksætteri i Praksis gav mig rigtig mange redskaber og ikke mindst selvtillid til at turde kaste mig ud i at drive selvstændig virksomhed.
– Helle, cand.mag

Kurset åbnede mig for at tænke mere konstruktivt på markedsføring og management af mig selv og mit virke i en professionel form, uden at blive for bange for en stivhed og regler – og kapitalistiske, udnyttende tendenser ;). Vi fik værktøjer og forståelse for vigtige elementer: tidsstyring, økonomistyring, markedsføring mv. Kurset fik linket venstre og den højre hjernehalvdel. Alt i alt en meget givtig og positiv oplevelse!
– Bess, kunstner