Led dig selv og nå dine mål

– 3 timers workshop for iværksættere

Online workshop for iværksættere

8. oktober 2024, kl. 16-19.00

Pris: 475 kr


  • Har du en drøm om et arbejdsliv med frihed og mening?
  • Vil du blive bedre til at lede dig selv?
  • Vil du skabe en realistisk tidsstruktur, så du når dine mål?

Tidsstyring.
Afprøv enkle værktøjer til at planlægge din tid på tre tidsniveauer, så din arbejdsdag og din kalender hænger sammen med dine mål, både på den korte og den lange bane. Få styr på tidsplanens sammenhæng med din strategi og øvrige drift. Byg en god arbejdsdag op, der understøtter plan og opgaver.

Selvledelse & arbejdsflow
Bliv bevidst om, hvordan du opretholder motivation og drive for dig selv. Du arbejder med værktøjet ’Motivationsmåleren’ og med ’IKIGAI’ som et stabilt kompas for dine værdier og din iværksætterkurs. Vi identificerer gode og dårlige vaner og overspringshandlinger – og du får metoder til at justere i begge, fx ’Tiny Habits’.


Det siger de…

Mærkeligt nok, så giver strammere tidsstyring GLÆDE! Arbejdsglæde og livsglæde. Arbejdsrusen opstår, når man ser resultaterne af sin struktur af tiden.  – Lotte

Jeg er blevet en god leder for mig selv. Jeg har taget ansvar for, at mit firma er kommet til at køre efter en stram snor, hvor det vigtigste er, at den eneste ansatte – mig, kan gå tilbage til familien med ro i maven. Ikke mindst økonomisk. – Palle

Jeg blev ramt af en følelse af, at alle brikker samlede sig og skabte den mening og nødvendighed, jeg søgte. Nu véd jeg, hvad jeg skal tage fat på, og har fået styr på den motivation, der skal drive mig.